Baggrund

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som sådan i ca 7 år. Lige efter jeg havde fået min eksamen i 2001, mens jeg ventede min første datter, skrev jeg bogen "Ivalus sommer," der blev udgivet fra Dansklærerforeningens Forlag i 2003 med lærervejledning. Bogen blev udgivet i to oplag og er blevet brugt flittigt i folkeskolens mellemtrinsklasser, måske især fordi den skildrer et barn i det nutidige Grønland langt væk fra den ofte romatiserede forestilling om grønlændere som fangerfolk iklædt sælskindstøj i pagt med naturen. Ivalu bor i en lejlighed i byen, og hendes forældre har erhverv langt væk fra fangst og fiskeri. 

Et ønske om at skrive igen kunne ikke kombineres med lærerjobbet, så det medførte, at jeg sagde op, uddannede mig som Social- og sundhedsassistent og fik arbejde på Svendborg sygehus som nattevagt i 2012. Det frigjorde den nødvendige tid til at fordybe mig i skriveriet.

Som tidligere lærer i udskolingen og liniefagsuddannet i dansk, befinder jeg mig særdeles godt i formidlingssituationer. Jeg tager derfor gerne ud på skoler som gæstelærer eller foredragsholder for folkeskoleklasser. Ring og sig hvad du har brug for, så lægger vi en plan.

Arbejdsliv.

Født 1975. Udddannet fra Skårup Seminarium i 2001 med liniefagene dansk og kristendomskundskab. 

Har to døtre fra 2002 og 2004.

Ansat på Edvard Kruse Atuarfik (skole) i Uummannaq, Grønland 2003. Udgav "Ivalus sommer" fra Dansklærerforeningens forlag 2003. 

Vikar på Rudkøbing skole og Sundskolen i Fåborg i 2003-2004. 

Ansat på Vester Skerninge skole fra 2005-2011.

Uddannet Social- og sundhedsassistent i 2012. 

Ansat på Svendborg Sygehus 2012. 

Har modtaget arbejdslegater fra slots- og kulturstyrelsen i 2016 og 2017.

Andre produkter

Her ser du et udvalg af mine malerier

Sokkedyr og tanddyret

Malet på lærred med akryl

Fuglereden og tanddyret

Malet med akryl på lærred

Fugle

Malet med akryl på væggen i køkkenet.

Cafeaften

Malet med akryl på lærred

Bestilt arbejde: Nattende giraffer. Malet med akvarel på papir.

Privateje

Vores hundebarn Dolly, en Parson Russell Terrier, der putter sin piv-edderkop.